Uncle Donald on the meny

Menyn är klar till nästa grabbmiddag PEKING ANKA med hemlagade
Mandarinpannkakor .

Efter succeer som Sparvar och senast Kanin går nu turen (?!?) till Anka .

Återkommer med datum för er intresserade .


Kommentarer
Postat av: sara

Och på middagen efter det kanske ni kan äta hajfenssoppa, vikvalsfilé med snöleopardssås, friterat sälkutsspäck och pocherat kondorägg?

Postat av: sara

2009-03-27 @ 14:39:31
URL: http://chives.blogg.se/
Postat av: saint

Tack Älskling.



Hade verkligen kört fast i planerna inför

kommande herrmiddagar men nu fick vi några

bra uppslag .. för inte är du väl djurfascist

och tycker att vissa djur är bättre än andra ?



Söta djur skall INTE särbehandlas ,men de utrotningshotade arterna lovar vi att hålla oss borta från .

2009-03-27 @ 14:43:45
Postat av: saint

Eller som den store Tony Bourdain sa :



- Isnt that an endangered animal Tony ?

- Well .. this one sure is !



Hahahaha



Fan nu fick du vatten på din kvarn : (

2009-03-27 @ 14:47:26
Postat av: Sara igen

Jag har då aldrig sagt något om särbehandling av "söta" djur. Ankor, lamm och sparvar är varken sötare eller fulare än kor, grisar, hästar eller andra djur du stoppar i dig.

Du om någon borde veta vad jag tycker om det.



Att det skulle vara något lustigt med att kockar (typ "den store Anthony") skojar om hur många djur och på vilka "spännande" (läs grymma) sätt de tillagas och äts, typ dödande-är-kul-så-länge-det-inte-drabbar-mig-politiken.



Och ja, jag sväljer betet och hela kroken, varje gång.

2009-03-27 @ 21:47:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback