Längtar till Glastonbury !!

62280-417

Tv-Kocken Andreas !!

Kolla in min vän Andreas som är Tv-kock på tv4-öst hahahha

http://tv4.se/klipp/90742.html


Mästaren Morrissey's julevangelium

"In my life
why do I give valuable time
to people who don't care if I live or die
In my life
why do I smile
at people who I'd much rather kick in the eye"

.

When you say it's gonna happen "now"
well, when exactly do you mean?
see I've already waited too long
and all my hope is gone

You shut your mouth
how can you say
I go about things the wrong way
I am human and I need to be loved
just like everybody else does


)) ((

Gillar du knasiga filmer ?? trivs du i Filmfotöljen/tv-soffan när du inte fattar ett jota (typ Lynch) .. är kufiskt bra ? .... ja ...då skall du genast springa till videobutiken och hyra Me and You and Everyone We Know

Jisses vilken skruvad film ... - Poop . .Back And forth )) <> ((
62280-416

Men ?!? hur kan man frias och sen torska igen ?

(Är det inte bara att kolla i brallan ??)

Skickas hem efter könstest





Foto: SCANPIX/AFP
Silvertjejen misstänks vara man
NEW DELHI. Indiska medeldistanslöparen Santhi Soundarajan blir av med sin silvermedalj från asiatiska mästerskapen efter ett könstest. Soundarajan kom tvåa på 800 meter.
  Könstest är inte obligatoriskt i Asiatiska spelen, men kan tas till om tävlingsledare beordrar det eller om det lämnas in en protest. Det ska ha varit en protest som gjorde att indiskan könstestades.
  Soundarajan skickades hem direkt efter könstestet och fick därmed inte tävla på 1 500 meter.
  25-åringen könstestades vid asiatiska friidrottsmästerskapen i fjol och friades då från misstankarna om att hon är en man.

Mitt medlemskap i Mensa är hotat ...

...vräkte ur mig nåt mycket dumt igår som fortfararande plågar mig ...jag som är så inteligent och är en outtömlig brunn av visdom ...

- Såg att det kommer en kul fejk-dokumentär om 2 killar som satt ihop (siamesiska tvillingar) tror dom var bröder eller nåt !!!


Skyller på trötthet och intaget kvällen innan . . var inte vid mina sinnen !!

Peter Sehlin 40 År

Jag och Sara var på 40-årsfest på Hamnmagasinet i Nyköping i lördags .
62280-414
Hade varnat henne innan för att det kunde bli "Mayhem" .. . minst en tredjedel av besökarna var klassiska trubbel-grabbar från Oxelösund men feblesse för sprit och "Knog-dans" .. lite oroad som hon var så beställde hon Vodka-lime i ett rasande tempo och fick gå hem tidigt hahahahaha ... det blev inge tumult ... de har väl blivit gamla . . jag ramlade ner för trappen ..( det var halt ) det var väl det enda spektakulära som hände (så länge jag var kvar i alla fall)  .

Men festen var kanon . . bra cover-band och god mat TACK PETER !!!


Glûwein-Stûbe !!

Glöggfest med julmat hemma hos oss i fredags ... skittrevligt !! perfekt kväll !
Alla "nya" vänner kom (de gör de alltid ...skitbra gäng)... men jag bjöd 10 st av mina "gamla" kompisar EN kom .... WALLE . .  vilken toppenkille han är ... tvekade inte en sekund , hoppade på tåget från Stockholm och förgyllde kvällen hahaha .

Vi bytte 20kronors-klappar .. vilka fynd som delades ut ...några exempel :

ett pimpelspö
ett Livräddningstäcke i folie
pruttlera
Schinken-snacks
trolleri-kit
1000-bitars pussel

mm mm

Julklappstips !!

Har precis läst ut boken Among the Thugs av Bill Buford ... ett tungt och skrämmande dokument över engelsk Hooliganism  Mycket bra !! .... finns på svenska i pocket för 50:- på www.pocky.se
62280-413

Hell And Gore .. sjung hope ..

... Julbordet var nåt utöver det vanliga , och det snapsades vilt !!  kan bara sammanfatta kvällen med att den lämnade spår i min kropp som räckte hela helgen .

"hej tomtegubbar .... "

Ikväll bjuder Sara's jobb på Julbord i Stockholm på Grand Hotel .. ser fram emot årets första Jansson !!
62280-41162280-412
Ska bli riktigt kul att få träffa hennes roliga arbetskamrater på Nils Oscar -Bryggeri igen .. de kan dricka öl !!

Dagens Löpsedel

Linda och Fadde utblottade
62280-410
Efter misshandelsdomen är Fadde Darwich och Linda Rosing utblottade.
Kronofogden jagar honom för en halv miljon i skulder och hans älskade hus ska nu säljas på exekutiv auktion.
- Jag får inga jobb och mina barn bara gråter, säger den före detta dörrvakten.

.................................................

Kommentar :

Tror inte barn funderar så mycket på skatteskulder ... om barnen gråter så är det nog för de sett mammas nya Video .... T o m Jag grät och jag är en hårdhudad jävel !!

Linda's nya Video finns att beskåda på aftonbladet.se .


"Mitt stora feta Italienska Bröllop"

Igår nådde mig den fantastiska nyheten att min favvo-kusin Giorgio skall gifta sig med sin härliga tjej Daniela den 07-jul 07 .  .... underbara nyheter jag blev mycket glad .... men inte nog med det .. på kvällen ringer min mor och berättar att JAG skall vara Best Man   !!!!!!!!!!!!!!!!!!  detta är helt öerhört ! . . svårt att smälta .. ett bröllop i Italien är något alldeles speciellt  !

Jag & Giorgio
62280-408


Sara & Daniela
62280-409

"Glöggenspiel " 15 dec

62280-405

Japan - Syrien 1 - 0

Äntligen har vi i detta kebab-träsk som heter Nyköping fått en Sushi-bar !!!
Den heter KOHIRO och är hur bra som helst och drivs av Asiater (borde vara självklart)... riktigt snyggt/seriöst/gott/bra priser  ... känns otroligt skönt med nåt som serveras med lite känsla !!
62280-404
Åt en 12 bitars där på lunchen . . smakade genialt och kostade 80 spänn !!!

Ateist Javisst

För att ytterligare späda på tvivlen angående min påstådda ateistiska ådra .. i går var det dags för "Krubb-Bygge" i hemma .
62280-403

Som uppväxt i en strängt katolsk familj med många gamla religiösa seder ........   hahaha det där går nog ingen på  !!! . . hela släkten är Partisaner och farsan är med i Italienska Kommunistpartiet (värvad på en begravning för några år sen) . .  svårt i o f s att tänka sig att farsan är med där ..han spelar golf , ogillar invandrare (??!?!) och röstade på högern i år hahaha .

Jag och farsan byggde krubba varje jul när jag var liten . . det var den viktigaste seden tyckte jag och nu tar jag och Benjamin över den . Köpte en krubba i Milano och igår var det dags att plocka grus, köpa mossa och tillverka polstjärnan av folie .

Benjamin noterade nästan genast en katastrof - Var är de 3 vise männen ?!?!?! det fanns inga med i krubban !! . . det är som hockey utan skridskor , svenne utan lotta , Di leva utan kaftan !!

Hur i hela friden skall vi hitta 3 vise män i gips i detta gudlösa land ? Var bland er hedningar finns det nån som saluför små gips-män med gåvor som myrra , rökelse och guld  ??

Det får bli "Play-dow"-lera . . vilken skymf  !!

Håll grytan kokande

Sopplunch hos frälsis idag ..bland Jon & Pensionärer (ofta både och) ... härligt , gott och alltid välkomnande !!
62280-402

Anser mig vara en hårdhudad Ateist  som tycker att religon är "ett gift för folket" .. .  men i juletider blir jag lite extra blödig och frälsis skall man alltid stödja .. så idag blev det en liten peng i bössan till och med ... kanske inte så mycket så det blir gräddfil vid pärleporten ..men tillräckligt för att jag skall känna mig som en "god människa" för en stund .( i o f s så tog jag påfyllning och 2 halvor macka med ost/paprika + påfyllning av dricka allt till det facila priset 30:- .. så det kanske jämnar ut sig med de en och femtio jag la i bössan )

Still ill

Har varit "halvsjuk" i en vecka nu . .  skitsegt . . var hemma och försökte kurera mig i går . . funkade inte , tillbaka i "gruvan" idag och drar mitt lass !!
Pysslade hemma med Benjamins rum . . blev ett sjysst XBOX-hörn :

62280-401

Mickes Catering

Hade en liten beställning i onsdags . . här är lite "smakprov"

Saltinbockakotletter i Vinsanto/salvia/Parmaskinka62280-399

Parmesangratinerad Potatis
62280-399

Min Röda Pesto
62280-398


Inlagda Kronärtskockor och Soltorkade tomater
62280-397

Tomat/Mozzarella/Ruccola-sallad
62280-400

Spontini's

Inget MilanoBesök är komplett utan att man käkar pizza på Spontini's !!
helt obeskrivligt gott ... kan inte bli bättre !! Skulle dansa iklädd string-tanga på Piazza Duomo för att komma över receptet på den tomatsåsen !
62280-39562280-394

Bilder från mässan !!

Mässan var helt otrolig som vanligt !!62280-39162280-39062280-38962280-388

"Grappa Greven "

Min vän "greven" från Trentino ... mästerliga Grappa !! .. köpte hans fat-lagrade i år igen !!
62280-39362280-392

OST - Orgie / Fredagkväll i MIlano

Syrran , Jag & Sara var på "ostrestaurang och åt Ost-fondue i fredags ... de hade även ett bord med hundra ostar man fick välja smakprover från ... vi bad servitören om de värsta han hade ... svaret blev - Aha latrin-skrapet hahaha !!! helt otrolig upplevelselse ...de var så "jävliga" att alla smaklökar slogs ut och man kände sig berusad .... rapade rumpa i flera timmar !!
62280-38762280-38662280-38562280-38462280-383

Julen kom tidigt..... (skrivet paa utrikisk dator inga aa oo eller aeae)

I fredags efter lunch dok upp Sara upp paa jobbet och meddelade mig att hon hade en tidig julklapp att leverera .... vaeskorna stog packade och flyget till Milano och Mat-maessan gick om 3 timmar !!!!!!
62280-38162280-38062280-382
Hon aer sannerligen helt unik och fantastisk .. 4 dagar i Milano med min aelskade syster och Mat-maessa aer nog bland det absolut baesta man kan faa . . Idag har jag som vanligt naer jag aer haer got runt och druckit otroligt kaffe och sippat paa billigt vin och aetit vaerldens laett baesta pizza paa SPONTINIS som vanligt ,imorn aer det dags foer matmaessan .... aaterkommer !!