Mycket Glada Nyheter .. sveriges Arab -Courtney

image717

Leila K tillbaka på scen efter missbruksproblemen




Skämtade om alla döds-rykten på hemlig spelning
Här gör Leila K hemlig, bejublad comeback - med sin gamla världshit "Electric".
Från scenen drev hon också med den senaste tidens dödsrykten.
- Leila K is dead! ropade hon till publiken på nattklubben Marie Leveau i Stockholm.
Motgångarna har varit många för den forna världsstjärnan Leila K, 35. Hon har suttit i fängelse för misshandel, haft alkoholproblem och varit hemlös i flera år. Den senaste tiden har det dessutom florerat rykten om hennes död på flera internetsajter.
Men i går morse visade hon att hon lever i allra högsta grad. På en releasefest för boken ?Bögjävlar? på klubben Marie Laveau i Stockholm stod hon helt plötsligt på scenen inför 300 exalterade personer. Med kortklippt hår, luggen framför ögonen och med en drink i handen sjöng hon låtarna ?Electric? och ?Ca Plane Pour Moi?.
? Det var helt oväntat och folk var i extas. De höll upp armarna, klappade och skrek ?Leila, Leila?, säger ögonvittnet Robert Haapalahti.
? Det första hon sa var: ?Leila K is dead. This is the KitKat Crew?. Hon såg ganska fräsch ut, fortsätter han.

Ingen visste var hon var

Den korta spelningen kom som en överraskning för alla, inklusive arrangörerna. I flera veckor har de kört en kampanj på sin blogg för att få dit Leila K, men ingen visste var hon befann sig. Hon har ingen adress och ingen telefon. Men dagen innan festen dök hon upp.
? Av en slump stötte jag på henne på en bakgata i Stockholm. Jag hade ingen flyer utan skrev adressen på en tidning och försökte övertala henne att hon skulle komma, säger arrangören och författaren Petter Wallenberg.
Det ville Leila gärna.
? Men jag trodde aldrig att hon skulle dyka upp.

?En del grät?

? Jag har aldrig sett en publik reagera så. En del grät. Det var ett historiskt ögonblick. Hon var kvar och festade ett tag sen drog hon. Och hon var en true star. Det första hon sa när hon kom var: ?Spela lite Sex Pistols?.
Pratade ni något om vad hon gör nu?
?  Hon är hemlös och gör ingenting. Hon har problem och har det svårt, men hon vill tillbaka. I går var en triumf för henne


Kommentarer
Postat av: s

åh, fasen att vi inte var där, om man bara hade vetat om det! Får hoppas att hon verkligen gör en someback här i sommar, en hårding jag mer än gärna skulle vilja se

Postat av: s

comeback heter det ju

2007-06-15 @ 09:18:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback