Birthday Party

21 Sep ska jag fira min födelsedag på allra bästa sätt .. skall köra turnebil och spela skivor på Debaser malmö tillsammans med Hell On Wheels & Satan Takes A Holiday ... förhoppningsvis även spela på klubben Apparatet  i Köpenhamn dagen efter ... ska knäcka rock-tölparna med drivor av gubbindie :  http://www.debaser.nu/?id=2751





HIGH FIVE
Hell On Wheels + Satan Takes a Holiday + Snuffed By The Yakuza

High Five är en ny klubb som ägnar sig åt det vi tycker mest om: fest och livemusik. När nåt av våra favoritband inte står på scen spelas skivor av någon av oss eller av våra vänner. Det blir indie, punk, rock, rocknroll och lite pop på toppen. Lite som på den där hemmafesten du aldrig vill lämna. Och precis som vi vore hemma kommer vi att skåla, skråla och dansa ikapp med alla som vill.

Varje High Five kommer dessutom bjuda på en introtävling, ett musikkryss eller nån annan form av tävling. Det blir såklart fina priser åt de ihärdigaste av kalenderbitare.

Den här gången bestämde vi oss för att High Five enbart skulle bjuda på hederlig furiös rock. Ingen pardon. Förfestfylla på folköl, nävar i luften och med favoritsjuan ringande i öronen innan besöket på Debaser ens påbörjats. Ödet ville annat. Ytterliggare ett band tillkom och plötsligt står vi här med ett klassiskt battle: Garagerocken vs. Indierocken. Snuffed By the Yakuza och Satan Takes a Holiday mot Hell On Wheels. Det låter som en lätt match, men oddsen säger annat. Hell On Wheels har klivit fram och lovat ljuda upp till en riktig fight.

Det enda vi kan vara säkra på är att det kommer spelas så att flisor ryker, strängar brister och fingrar blöder. Allt annat är fegt och dömt att leda till förlust. Medlemmarna i banden kommer göra sitt absolut bästa för att övertyga, på scen, bakom skivspelarna och på dansgolvet.


Kommentarer
Postat av: s

freedom, atlast!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback