Pretto !! visst men de skiter väl jag i ; )

Min vän Eken skiter säkert ner sina Rector-shorts av ilska när han läser detta men ...

Sigur Ros - Hoppipolla ... FANTASTISKT VACKERT .. inte ett öga torrt !


Kommentarer
Postat av: Eken

Nej, helt riktigt, jag gillar inte Sigur Ros. Görs det bara Coldplaymusik på Island nuförtiden? Det här är dessutom för menlöst för att man ska skita på sig.....

2008-08-04 @ 15:08:09
Postat av: saint

ähh ... Eken .. trött kommentar där .

Liknelsen Coldplay/Pitchfork/Kent börjar bli lite sliten vid det här laget . Du kan bättre , du är så pass musikintresserad så du borde se nyanser i musik du inte gillar ochså ... jag gör det i alla fall .. jag vet vad som är uthärdlig "skatepunk" hahahaha !

2008-08-05 @ 08:26:46
Postat av: Eken

Kommentaren är kanske lite sliten, men det är den här musiken också.Klart att det finns skillnader mellan C.P o S.R men dom är för små för att det ska tilltala mig. Jag är så jävla trött på pretentiösa idioter i för små kläder och fett hår. Har inte Spiritulized redan gjort den här grejen och dessutom både bättre,svulstigare o med snyggare kläder!

Om jag vill lyssna på vacker musik så gillar jag något i stil med Isis och Mogwai eller varför inte Dubstep som känns här o nu! Pinch eller Burial. Varför inte lite gråtmilda låtar som Debris med Faces, Carry me home med Primal Scream eller You cant always get what you want med Stones.

Isländsk postpunk får du snacka med Julle om, det är hans grej!! Själv gav jag jag upp Island efter KUKL.

2008-08-05 @ 11:24:33
Postat av: saint

JAA !! han är tillbaka ! så ska de se ut ... men Primal Scream .. ärligt talat .. BG är lite trött va ? Burial är ju bara typisk Locko-hype .. precis som hela Dubstep-scenen . Men du ska ha stor kredd för att du lyckas blanda ditt navelskåderi/bakåtsträvande med det allra allra "hetaste just nu" .

2008-08-05 @ 11:51:35
Postat av: Eken

Ja Bobby är trött han är lika gammal som mig men låten ovan är väl typ 17 år gammal (och en cover...)och nej dubstep är inte någon Lokkohype för min del, det är på riktigt och i mitt fall så är det Harri i Dipper som lurat in mig i det här för flera år sedan.

Bakåtsträvande!??hmm, o då nämnde jag inte ens Gram Parsons eller Louvin brothers eller Staple Singers. Åldern på musiken spelar ingen större roll, jag lyssnar lika mycket på senaste Cut Copy som på Johnny Cash Sun-inspelningar. Det är själen i musiken man är ute efter, jag hittar inte den i Sigur Ros.



Ps. Jag tror inte att Lokko är i den positionen att han kan hypa saker längre, kidsen skiter nog ganska mycket i hans krönikor och åsikter.



Ps2. Killar med Swervedriver-biljett ska nog inte använda ord som navelskådande/bakåtsträvande om andras musiksmak.

2008-08-05 @ 14:40:41
Postat av: saint

Touche' !! hahahaha .

Du behöver komma ut i friska luften och inte sitta inne och surfa på
Allmusic.com efter massa tuffa referenser . Men du har en poäng med Ps2 ; )



På Torsdag bär det av till WOW .. ser fram emot Henry Fiats och dina och BG's åldersbröder Sonics och Neil Young ... rapport kommer .

2008-08-05 @ 15:22:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback